Porsche varētu iegādāties daļu akumulatoru ražotāja VARTA AG

0

VARTA AG un Porsche jau ir noslēguši nesaistošu nodomu protokolu, un puses ir sākušas vienoties par šī darījuma specifikācijām.

Varta un Porsche potenciālā sadarbība

Varta un Porsche potenciālā sadarbība (taisīts ar Microsoft Designer)

VARTA AG un Porsche jau ir noslēguši nesaistošu nodomu protokolu, un puses ir sākušas vienoties par šī darījuma specifikācijām.

VARTA AG un Porsche apspriež iespējamo Porsche investīciju VARTA lielo formātu litija jonu bateriju biznesā (V4Drive) ar mērķi iegūt vairākuma daļas V4Drive Battery GmbH. Abas puses jau ir parakstījušas nesaistošu termiņlapu un ir pirmajā dokumentācijas saskaņošanas fāzē.

Lai saglabātu maksātspēju “Varta” esot nepieciešams finansējums vairāku desmitu miljonu eiro apmērā. “Varta” finanšu sniegumu būtiski ietekmējusi izejmateriālu un enerģijas cenas kāpums, pieaugošā konkurence un kiberuzbrukums, kura dēļ šogad tika traucēta ražošana.

“Porsche” šo investīciju uztver kā stratēģisku soli, lai nodrošinātu uzticamu augstas veiktspējas litija jonu bateriju piegādi savam elektroauto klāstam. Ņemot vērā automobiļu nozares straujo pāreju uz elektrisko mobilitāti, svarīgi ir nodrošināt labāko bateriju tehnoloģiju, lai saglabātu konkurētspēju.

“Porsche” prognozē, ka līdz 2030.gadam 80% tās piegādāto automobiļu būs pilnībā elektriski. 2023.gadā elektromobiļu īpatsvars “Porsche” piegādāto spēkratu klāstā bija 12,7%.

Ja rakstā pamanīji kļūdu, padod mums par to ziņu, iezīmējot ačgārno tekstu un nospiežot Ctrl+Enter. Paldies!

0 0 balsojumi
Raksta novērtējums
Pieraksties
Paziņojums no
guest
0 Komentāri
jaunākais
vecākais visbalsotākais
Iekšējās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
0
Dalieties ar savām domām/komentējiet!x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: