Saules paneļu parka izveidē Rimi Latvia investē 1,6 miljonus eiro

0

SIA “Rimi Latvia” investējis teju 1,6 miljonus eiro saules paneļu parka izveidē uz uzņēmuma loģistikas centra ēkas jumta, informē uzņēmumā.

Rimi Latvija Saules Parks Uz Jumta

Rimi Latvija saules parks uz jumta (Publicitātes attēls)

SIA “Rimi Latvia” investējis teju 1,6 miljonus eiro saules paneļu parka izveidē uz uzņēmuma loģistikas centra ēkas jumta, informē uzņēmumā.

Plānotais saules paneļu parka saražotās elektroenerģijas apjoms gadā ir 1750 megavatstundas (MWh), kas ir aptuveni 2% no visas kopējās “Rimi Latvia” tīklā patērētās elektroenerģijas gadā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Pēdējos 16 gados “Rimi Latvia” tīkla kopējā telpu platība ir palielinājusies par 38% un ir pieaudzis automatizācijas līmenis, ar vairākām iniciatīvām uzņēmums ir panācis, ka elektrības patēriņš ir mazākais kopš 2008.gada, un tas ir samazinājies par 6%.

“Rimi Latvia” nekustamo īpašumu un attīstības direktors Māris Gailīts

Saules enerģijas parka izveide ir daļa no kompānijas vairāku miljonu investīciju un modernizācijas projekta, informē kompānijā.

Tāpat uzņēmuma pārstāvji norāda, ka trīs gadu laikā uzņēmums ir izveidojis centralizēto virtuvi, automatizējis preču komplektēšanas sistēmu un iegādājies automatizēti vadāmus transportlīdzekļus.

Ja rakstā pamanīji kļūdu, padod mums par to ziņu, iezīmējot ačgārno tekstu un nospiežot Ctrl+Enter. Paldies!

0 0 balsojumi
Raksta novērtējums
Pieraksties
Paziņojums no
guest
0 Komentāri
jaunākais
vecākais visbalsotākais
Iekšējās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
0
Dalieties ar savām domām/komentējiet!x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: