Audi demonstrē elektriskā A2 prototipu

3

Par godu Audi A2 25. gadadienai Audi ir izveidojis unikālu protipu: A2 e-tron ar elektrisko piedziņu un moderno e-tron īpašībām.

Audi A2 E Tron

Audi A2 e-tron prototips (Avots: Audi LinkedIn)

Par godu Audi A2 25. gadadienai Audi ir izveidojis unikālu protipu: A2 e-tron ar elektrisko piedziņu un moderno e-tron īpašībām.

Kopš Audi savam klāstam pievienoja A2, kas īsti neiederējās starp citiem modeļiem, ir pagājuši jau 25 gadi. A2, kas tika pārdots no 1999. gada, bija nedaudz pliekans dizains, bija praktisks un ekonomisks. Citiem vārdiem sakot tas pilnībā atšķīrās no citiem tā laika Audi, kas galvenokārt koncentrējās uz sportiskuma un elegances tēmām. Starp Audi modeļiem šis nebija dižpārdoklis, bet šai automašīnai ir gana liela fanu bāze, tai skaitā arī iekšēji uzņēmumā.

Audi A2 (Ražotāja attēls)
Audi A2 (Ražotāja attēls)

Unikālais prototips parāda, kāds varētu izskatīties Audi A2 e-tron mūsdienās, pārveidojot ar iekšdedzes dzinēju aprīkotu vecmobili par elektromobili. Diemžēl informācijas par tehniskajiem parametriem nav, bet vismaz varam noprast vizuālās pārmaiņas.

Audi A2 E Tron Veidotāji
Audi A2 e-tron veidotāji (Avots: Audi AG LinkedIn)

Savā LinkedIn profilā Audi ir dalījušies ar attēliem un nelielu aprakstu, ka transportlīdzekli projektējuši un uzbūvējuši studenti un viņu treneri.

Audi A2 e-tron priekškars ir kritis. Pateicoties apņēmībai un komandas garam, mēs svinam konversijas projekta pabeigšanu. Ar lielu centību un pieredzi mūsu mācekļi, duālie studenti un viņu vadītāji ir pārveidojuši Audi A2 par Audi A2 e-tron un sasnieguši izcilu rezultātu. Apsveicam visus iesaistītos – īsts meistardarbs.

AUDI AG, LinkedIn

Bildēs var redzēt, ka ir mainīta ne tikai piedziņa, bet arī optika. 25 gadus vecais A2 ieguvis pašreizējo e-tron modeļu izskatu ar izgaismotiem logotipiem priekšpusē un aizmugurē. Priekšējā reste, kā jau e-tron modeļiem pieklājas vairs nav nepieciešams un augšdaļa ir pilnībā nosegta, apakšdaļā ir atvērums gaisa ieplūdei. Priekšējiem lukturiem lielu daļu aizsedz uzlika, atstājot tikai apakšējo malu, kas līdzinās jaunākajam Audi Q6 e-tron.

Sānu spoguļu vietā ir kameras. Un kāds ir aizmirsis ielikt durvju rokturus. Aerodinamiskie diski ir nedaudz atšķirīgi no oriģinālajiem, bet joprojām ir aero diski.

Audi A2 E Tron Aizmugure
Audi A2 e-tron aizmugure (Avots: Audi AG, LinkedIn)

Aizmugure ir piedzīvojusi būtiskākas izmaiņas. Numurzīmes turētājs nav uz bagāžnieka vāka, bet gan bamperī. Aizmugurējie lukturi gan saglabāti ierastajā formā, bet ar LED. Bremžu lukturis atrodas spoilerā uz aizmugurējā loga.

Diemžēl nav interjera attēlu. Taču ir bilde ar krēslu, kas spriežot pēc visa ir sporta sēdeklis.

Ja rakstā pamanīji kļūdu, padod mums par to ziņu, iezīmējot ačgārno tekstu un nospiežot Ctrl+Enter. Paldies!

0 0 balsojumi
Raksta novērtējums
Pieraksties
Paziņojums no
guest
3 Komentāri
jaunākais
vecākais visbalsotākais
Iekšējās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Eba Nuty
Eba Nuty
Viesis
25/10/2024 12:52

Beidzot kaut kas labs izražots. Alumīnija virsbūve + elektro figņa. 🙂

VP3
VP3
Viesis
24/10/2024 19:38

Nopietni? 😁😁😁

3
0
Dalieties ar savām domām/komentējiet!x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: