Sveiki,
Ārā marts.
Kas notiek ar tām subsīdijām?
Ir kāda statistika cik elektrovāģi ir reģistrēti, izmantojot subsīdiju?
Šāds jautājums radās, jo no diviem autotirgotājiem dzirdēju, ka vēl nekas nenotiekot!
Sveiki, varu apstiprināt, kā mehānisms vēl nav iekustējies. Pats gaidu i auto, i pieteikšanās vietnes aktivizēšanu
Domājat, ka auto reāli būs lētāki? Es arī gaidu, bet vienlaikus šaubos... Ar lauksaimniecības tehnikas iegādi LAD deva 40% atbalstu, bet līdz ko izsludināta programma, cenas no tirgotājiem pacēlās. Un šī brīža degvielas cenu sprādziens liks pārdomāt arī lielākajiem elektroauto skeptiķiem, kuri, iespējams, lūkosies šajā virzienā. Kā zināms, pieprasījums regulē tirgu... Es sliecos jau tuvākajās dienās izvēlēties auto un neko vairs negaidīt. ?
@ieva lētāki, protams, nekļūs. Cipari cenu zīmēs mēneša laikā no februāra sākuma jau būtiski mainījušies.
@ieva Liekas, ka pirkt tagad nevis gaidīt būtu pareizākais
Atcerieties - nav tāda lieta, kā pašlādējošs hibrīds
Paldies par pamudinājumu! Jau divas dienas kā sīkais MBW i3 ir pievienojies mūsu ģimenei! ? Braukšana, protams, ir citāda - jāpierod, jāmācās. Pārsteidza, ka sēdēšana tāda augstāka - gandrīz kā džipā. ? Sajūsmā neesmu par amortizācijas izjūtu, bet gan jau būs labi. ?
Es arī domāju, ka nav vērts gaidīt. Jo vienmēr pastāv iespēja, ka realitāte atšķirsies no cerībām. Domāju, ka tik un tā ir laiks pāriet uz elektrību. Neatkarīgi no subsīdijām ...
VARAM rīkotais online seminārs par subsīdijām https://fb.me/e/1xH5RsUk3
Dabūju savu subsidēto 26. Maijā. Process, manuprāt, ļoti vienkāršs, ātrs un ērts! Tagad tikai jābrauc!
@subbis Super! Ar kādu tagad brauc?
Gadijumā nav tas zilās krāsas Dacia Spring, ko Mūsa Motors Rīga bija izlicis Facebookā. Tīri smuki.
Tikai žēl ka turpmāk vairāk nebūs šīs zilās krāsas Dacijas.. :(((
Spelling error report
The following text will be sent to our editors: