VW Multivan T6.1

VW Multivan T6.1

Volkswagen ir atjaunojis Multivan, padarot to digitālāku un savienotu ar internetu. Labākās ziņas ir faktā, ka būs pieejama arī pilnīgi elektriskā versija.

VW Multivan ir viens no pasaulē pārdotākajiem vieglajiem komerctransportiem, ko zina zem dažādiem nosaukumiem – Transporter, Caravelle, California, Multivan, Kombi. Pašreizējā versija, ko sauc par T6, saņems atjaunojumu un sauksies T6.1.

Uzlabotajā versijā būs dažādi vadītāja asistenti, digitālie rīki, cita vadāmības sistēma un jauna izklaides sistēma ar integrētu SIM karti interneta savienojumam.

Elektriskā versija tiks veidota sadarbībā ar ABT, kā piedāvājumā ir arī elektriskie VW Transporter un VW Caddy.

ABT Volkswagen e-Multivan būs aprīkots ar 38.8 vai 77.6 kWh lielu bateriju paku un 82 kW (112 Zs), kam vajadzētu spēt sniegt 150 – 300 km lielu autonomiju (400 km NEDC).

Sadarbība ar ABT liecina par to, ka Volkswagen vēlas piegādāt savu mašīnu elektriskās versijas pēc iespējas ātrāk. Dēļ lēnās MEB platformas attīstības, ir nepieciešamība pēc sadarbības partneriem.

Iegādāties to varēs sākot no šī gada rudens. Latvijā, visdrīzāk, to varētu redzēt vien 2020. gada vidū.

Uzlādēts viedoklis

Ņemot vērā esošo VW elektromobiļu piedāvājumu ir patīkami redzēt, ka jaunākais no elektromobilis no VW būs kā cita taisīts. Komerctransporti ir viens no lielākajiem stūrakmeņiem, lai cilvēki pārietu uz elektromobiļiem. Ņemot vērā Multivan popularitāti, elektriskā versija ir tieši tas, ko VW šobrīd vajag un ātri. Pirms Tesla pieķeras komerctransportu ražošanai.

Vienīgā problēma, kas varētu sagaidīt e-Multivan ir uzlādes ātrums. Ja tas būs tāds kā e-Crafter, tad, diemžēl, tas būs kārtējais laukakmens VW elektromobiļu piedāvājumā.

Ja rakstā pamanīji kļūdu, padod mums par to ziņu, iezīmējot ačgārno tekstu un nospiežot Ctrl+Enter. Paldies!

0 0 balsojumi
Raksta novērtējums
Pieraksties
Paziņojums no
guest
0 Komentāri
Iekšējās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
0
Dalieties ar savām domām/komentējiet!x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: