Kia kārdina ar pirmajām EV6 bildēm

0

Kia ir atklājusi pirmos oficiālos attēlus, kuros redzams EV6 – ražotāja pirmais jaunveidotais bateriju elektroauto, kas būvēts uz kompānijas jaunās specializētās platformas E-GMP.

Kia EV6

Kia EV6

Kia ir atklājusi pirmos oficiālos attēlus, kuros redzams EV6 – ražotāja pirmais jaunveidotais bateriju elektroauto, kas būvēts uz kompānijas jaunās specializētās platformas E-GMP.

Ir pagājušas vien dažas dieas kopš Hyundai prezentēja Ioniq 5, kas ir Hyundai-Kia pirmais EV no e-GMP platformas. Kia drīzumā prezentēs savu pirmo EV no šīs platformas, bet tikmēr kārdina ar pirmajām bildēm.

EV6 ir gan mūsu zīmola mērķa ‘Kustība, kas iedvesmo’, gan mūsu jaunās dizaina filozofijas iemiesojums. Tas ir veidots, lai sniegtu iedvesmu katrā braucienā, piedāvājot instinktīvu un dabisku pieredzi, kas uzlabo mūsu klientu ikdienas dzīvi, kā arī nodrošinātu īpašumtiesības un izmantošanu, kas ir vienkārša, intuitīva un integrēta. Mūsu mērķis ir veidot fiziskās saskarsmes pieredzi ar zīmolu un radīt drosmīgus, oriģinālus un atjautīgi veidotus elektriskos transportlīdzekļus.

Karims Habibs, vecākais viceprezidents un Kia globālā dizaina centra vadītājs

Elektroauto ir daļa no kompānijas transformācijas, jaunveidotie EV tiks nosaukti saskaņā ar jaunu stratēģiju. Jaunā pieeja ienes vienkāršību un konsekvenci Kia elektroauto nomenklatūrā visos pasaules tirgos. Visi jauno Kia BEV nosaukumi sāksies ar prefiksu “EV”, kas patērētājiem ļaus viegli saprast, kuri no Kia produktiem ir pilnībā elektriski. Tam seko skaitlis, kas norāda uz automašīnas vietu modeļu klāstā.

Salīdzinot ar Hyundai Ioniq 5, Kia EV6 būs ar sportiskāku dizainu, bet varam sagaidīt, ka tehniskie parametri būs līdzīgi. Varbūt pat labāki. Kā nekā, Kia e-Niro spēj nobraukt tālāk ar vienu uzlādi, salīdzinot ar Hyundai Kona.

Lai gan oficiāli vēl nav paziņots, kad EV6 piedzīvos vispasaules pirmizrādi, īpašnieku sapulcē bija teikts, ka tas notiks 21. martā.

Diez, vai tā ir sakritība, ka šīs bildes tika palaistas interneta plašumos tajā pašā dienā, kad Audi prezentēja Q4 e-tron?

Ja rakstā pamanīji kļūdu, padod mums par to ziņu, iezīmējot ačgārno tekstu un nospiežot Ctrl+Enter. Paldies!

0 0 balsojumi
Raksta novērtējums
Pieraksties
Paziņojums no
guest
0 Komentāri
Iekšējās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
0
Dalieties ar savām domām/komentējiet!x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: