Laimē 1958. gada VW vabolīti ar Tesla baterijām

0

Volkswagen Bug ir autobūves ikona, kas izraisa asociācijas par ideālismu, mieru un 60. gadu hipiju kustību. Tagad ir iespēja iegūt šīs ikonas elektrisko versiju ar Tesla iekšām!

Elektriskā VW Bug no Zelectric un Omze

Elektriskā VW Bug no Zelectric un Omze

Volkswagen Bug ir autobūves ikona, kas izraisa asociācijas par ideālismu, mieru un 60. gadu hipiju kustību. Tagad ir iespēja iegūt šīs ikonas elektrisko versiju ar Tesla iekšām!

Lai gan laimestam lemtā “Vabolīte” izskatās kā oriģināls, tas ir aprīkots ar labāko tagadnes tehnoloģiju. The Planetary Society atdos atslēgas uz šo vienreizējo 1958. gada automašīnu ar modernu pagriezienu. Pateicoties Zelectric, šī vabole ir aprīkota ar elektromotoru un Tesla baterijām!

Ikoniska automašīna no 1958. gada, kas ir aprīkota ar labāko no šodien pieejamā – elektromotoru un Tesla baterijām. Jūs brauksiet pa ielām ar pilnībā atjaunoto klasisko dizainu ārpusē – riepas, hromēti akcenti un svaigs antracīta krāsas darbs. Zem motora pārsega atradīsiet 102 Zs (gandrīz trīs reizes vairāk nekā oriģinālā jauda!), 162 Nm griezes momenta motoru un gandrīz 160 km autonomiju. Šis patiesi ir labākais no abām pasaulēm, un jums ir iespēja būt vienīgajam pasaulē, kuram kas tāds pieder. Nodokļus un piegādes izmaksas nosegs The Planetary Society.

Elektriskā VW Bug no Zelectric un Omze kolāža
Elektriskā VW Bug no Zelectric un Omze

Kam palīdzēsi?

The Planetary Society ir pasaules kosmosa izpētes komanda. Karls Sagans (Carl Sagan) ir šīs komandas līdzdibinātājs un tagad to vada Bils Naije (Bill Nye). Komandas misija ir dot iespēju pasaules pilsoņiem veicināt kosmosa zinātni un izpēti. Lai sasniegtu šo misiju, biedrība īsteno četrus galvenos uzdevumus: kosmosa izpēti ar robotiem, kosmosa izpēti ar cilvēkiem, planētu aizsardzību (no asteroīdiem un komētām) un ārpuszemes dzīves meklēšanu. Viņi uzskata, ka kosmoss ir visiem!

Kā piedalīties?

Ej uz omze lapu, lai piedalītos akcijā. Noziedojot 10 ASV dolārus, tiksi pie 100 loterijas biļetēm, bet, ziedojot 5’000 dolārus, var iegūt 50’000 biļetes. Viņu lapā ir arī vairākas citas izlozes, ja šī nav pietiekami saistoša, piemēram, Troņu Spēļu noslēdzošās epizodes svinības ar pašu pūķu karalieni.

Ja rakstā pamanīji kļūdu, padod mums par to ziņu, iezīmējot ačgārno tekstu un nospiežot Ctrl+Enter. Paldies!

0 0 balsojumi
Raksta novērtējums
Pieraksties
Paziņojums no
guest
0 Komentāri
Iekšējās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
0
Dalieties ar savām domām/komentējiet!x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: